• 10.08
  Digital immatrikulering og bli kjent kveld
  Gruppene møtes for første gang og bruker kvelden på å bli kjent med hverandre - registrering og kjøp av fadderbånd vil skje her. Alle fadderbarna skal møte for velkomst og informasjon på skolen tirsdag, derfor er det veldig viktig å ta det litt rolig denne kvelden :)

 • 11.08
  Velkomst og informasjon på skolen,
  Bokstavtema
  Temakveld med bokstav som tema. Temaet går ut på at alle kler seg ut som noe på sin forbokstav, og møter med faddergruppen for å kose seg.

 • 12.08
  Rustlekene

  Rustlekene består av en rekke poster og konkurranser plassert rundt om på skolen og nærområdet som hver gruppe skal besøke og på denne måten bli kjent med skolen vår.
  På kvelden møtes to og to faddergrupper.

 • 13.08 Tema - Toga
  Faddergruppene samles 2 og 2 nye grupper. Denne gangen er temaet
  toga! Dersom vi er heldig med været kan gruppene møtes ute i Trondheims ulike parker på dagen for grilling.

 • 14.08
  Hybel til hybel 
  I dag er det duket for hybel til hybel, fadderukens høydepunkt! Gruppene deles opp og skal i løpet av kvelden besøke flere hybler som er pyntet til ulike tema!

 • 15.08 Tour av byen og Avslutningsarrangement
  Fadderne tar med sin gruppe på en liten tour i byen, for å vise frem noe av det Trondheim har å by på!
  I kveld har barna ansvar for å planlegge kvelden.

 • 16.08 Støh-aid
  Søndag og siste dag i fadderuka. Denne dagen vil gå med til at gruppene bidrar til veldedige formål ved å være bøssebærere for Støh-Aid.
  på kvelden kan hver faddergruppe finne på noe hyggelig sammen: middag / spillkveld / tur / eller noe annet dere ønsker å gjøre sammen.

   

Dag for dag

På grunn av korona, holder de fleste utested stengt under fadderuken i år. Det er derfor ikke presisert hvor man eventuelt kan dra de ulike kveldene. Noen kvelder blir det dermed slik at man er med gruppen sin hele kvelden! Dersom det viser seg at utested / lokaler vi er i kontakt med holder åpent, vil vi informere tydelig om dette og endringer i programmer vil skje.

Vi gleder oss helt utrolig mye til å møte dere alle, og ser på årets fadderuke som en mulighet til å bli skikkelig godt kjent

© 2023 by Networking Talks.  Proudly created with Wix.com