FastLane er en studentorganisasjon som jobber for å ivareta studentenes interesser og kulturelle tilbud under studietiden. FastLane jobber for fellesskapet, at alle skal ha like muligheter og fordeler. Vi ønsker at de mindre linjeforeningene skal ha de samme tilbudene som de store linjeforeningene. Jo flere vi står sammen, jo større blir vi. Sammen står vi i et fellesskap om å skape en sterkere stemme og bedre muligheter.

Fastlane begynte som en tanke for 18 år siden, etterhvert ble denne tanken til handling. Tanken har gjennom årene modnet og blitt mer systematisert. Fra 2019 går Fastlane ut av skyggen og ut i offentligheten for å synliggjøre seg selv som en dedikert aktør som kjemper for studentene. Misjonen til Fastlane er å være broen mellom næringslivet og student-Trondheim. På den måten kan FastLane være en pådriver for å sette rammene for en bedre studenttilværelse.

 

Fastlane går alltid inn for å sikre 100 prosent studentvennlige og attraktive tilbud. Fastlane har derfor et studentforum bestående av noen håndplukkede studenter som har vært og er aktive i Trondheims mange frivillige studentorganisasjoner. Panelet møtes jevnt og ofte for å diskutere tilbud fra næringslivet og avgjør hvorvidt de har livets rett blant studentene. ​Fastlane er et tilskudd som ordner rabatterte priser på studentvennlige tilbud som blant annet: festivaler, konserter, stand-up, restauranter, cafeer, utesteder, butikker og mye mer. 

IMG_3049.jpg