HSK

Fredrik Klokk Fremstad 

Handelshøyskolen Sportsklubb (HSK) er skolens idrettsklubb, med godt utvalg til alle med idrettsglede, uansett ferdighetsnivå! Vi har fotball, håndball, volleyball, innebandy og turn! Man kan melder seg på idrettene på stand på STØH-dagen, eller når som helst ellers ved å kontakte trenerne eller HSK-styret. Det er ingen grunn til å nøle.  
Meld dere på!

TØHNNA

Aslak Troberg Djuve

TØHNNA er skolens bar som ligger i kjelleren på handelshøyskolen! Det er ingen tvil om at dette er skolens mest muntermangsomhetsorienterte utvalg.
Det eneste du trenger å gjøre for å bli med er å melde deg opp til en bar/edruvakt i semesteret!

Traskeladden

Sondre Halsen

Traskeladden trenger to nye turglade medlemmer til styret. Vi som er aktive medlemmer har til felles at vi liker friluftsliv, men det stilles ingen krav til kunnskap eller ferdigheter hos oss. Dette er utvalget for dem som vil engasjere seg litt, og ha mye moro! 

Rustblekka

Håvard Stenstadvold

Rustblekka er utvalget for deg som ønsker å drive med journalistikk i kombinasjon med å være sosial. Du velger selv hvilke og hvor mange oppgaver du vil ta på deg, og du får mulighet til å bli med på mye moro utenom det redaksjonelle.

STØH Kapital

Thorvald Hilleshøy

STØH Kapital er utvalget for de aksjeinteresserte på skolen. Er du interessert i aksjemarkedet eller vil lære mer?
Søk STØH kapital til høsten. 

1603809411345.jpg

NTNU HHS Case Club

Guttorm Ohnstad

......
Søk NTNU HH Case Club til høsten. 

Næringslivsutvalget

Mathias Vindal

Har du lyst til å bli med i skolens mest sosiale og aktive utvalg? Har du lyst til å kickstarte networkingen allerede nå og bli mer attraktiv for en framtidig arbeidsgiver? Hvis svaret er ja; søk Næringslivsutvalget!
Søknadsfrist 26. august

Vinterkonferansen

Isak Neergard

Vinterkonferansen planlegges og gjennomføres av oss studenter ved NTNU Handelshøyskolen, med nye spennende og dagsaktuelle tema hvert år. Ønsker du å engasjere deg som student, bygge studierelatert erfaring, og være en del av skolens gode sosiale miljø? Da bør du helt klart søke vinterkonferansen ved å klikke deg inn på www.vinterkonferansen.no! Søknadsfrist 30. August

Event

Eirik Kolås

EVENT er utvalget som arrangerer skolens største sosiale begivenheter! Bli med på å arrangere de feteste turene og uforglemmelige festene her på Handelshøyskolen. Et utvalg for alle!

Søknadsfrist 13. September

STØH Aid

Maren Refsland

Blir med i utvalget som gir tilbake! STØH Aid samler inn penger til UNICEF med alt fra kakesalg og pant fra Tøhnna til å arrangere fester og auksjonen under Vinterballet. 

Fadderutvalget

Kine Kringen

Alle de andre utvalgene her kan ta seg en bolle, for det er selvfølgelig kun et utvalg som regjerer; Fadderutvalget. Når kremen av kremen, de beste av de beste går sammen og setter sammen årets happening kan det jo ikke bli annet en en suveren opplevelse! Hvis du ønsker å bli fadder selv så kommer det påmelding etter nyttår. 

15027725_620147471505753_127206159642309

Fagutvalget

Line Ås Finberg

Som medlem av fagutvalget bidrar du til den viktige jobben med å kvalitetssikre skolens fag. Det gjøres gjennom dialog med studenter og møter med foreleser. Fagutvalget er perfekt for deg som ønsker å bidra frivillig med noe meningsfullt, men uten at det er for tidkrevende. 

1519883730508.png

Markedsføringsutvalget

Jenny Hunvik

Markedsføringsutvalget er STØH`s markedsføringsgruppe som jobber med å styrke merkevaren som er NTNU Handelshøyskolen. Dette for å gjøre skolen attraktiv for potensielle nye studenter og næringsliv. På lang sikt skal arbeidet MU legger ned, gi både nye og gamle studenter en fordel i jobb -og næringsliv